keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Viikon vinkki

Urheile yhdessä perheen kanssa helposti perheleireillä.

Osallistuimme äidin kanssa Syysloman sporttitalkoisiin Kisakalliossa. Sporttileiri on tarkoitettu pääosin lapsiperheille, mikä näkyy leirin suunnittelussa. Lapsilla ja aikuisilla on ohjelmaa aina samaan aikaan, kuitenkin niin, että lasten ohjelma alkaa 15 minuuttia aikaisemmin ja loppuu 15 min myöhemmin kuin aikuisilla. Aikuisten treenit ovat siis lyhyempiä, mutta silti sopivan mittaisia. Tunnissa ehtii helposti jumpata kunnolla – varisinkin, kun erilaisia jumppia on useita kertoja päivässä. Vaikka meidän perheestä oli mukana vain minä ja äiti, sovimme hyvin lapsiperheiden joukkoon :D
Kuten voitte huomata, vaihtoehtoja oli paljon ja ainakin meille löytyi mieleistä ohjelmaa! Oli hauskaa päästä kokeilemaan täysin uusia juttuja. Osallistuimme DanceMixiin, kahvakuulaan, rumbitaan, selättimeen, kuntonyrkkeilyyn, voimavanteeseen, Nero-hierontakaareen, jättipallojumppaan sekä tietenkin kuntotesteihin. Ihastuin varsinkin uusiin juttuihin: selättimeen, voimavanteeseen ja Nero-hierontakaareen. Tulenkin tekemään näistä jokaisesta oman kirjoituksen vielä lähiaikoina :)

Lapset oli jaettu ryhmiin ihan pienestä 14-vuotiaisiin, ja aktiviteetit vaihtelivat ikäryhmittäin. Myös ihan pienimmille löytyi hoitopaikka, joten kaiken ikäiset lapsiperheet voivat hyvin osallistua mukaan leirille! Harmittaa, etten pääse tarkemmin kertomaan, miten leiri onnistui lapsiperheiden osalta. Kaikilla kuitenkin näytti olevan hauskaa ja ohjelma ainakin vaikutti viihdyttävältä myös lapsille.

Mielestäni tällaiset viikonloput ovat ihan huippu hyviä! Koko perhe pääsee liikkumaan ja myös vanhemmat saavat keskittyä rauhassa kuntoilemaan. Innostavan ja inspiroivan viikonlopun jälkeen on myös helppo taas jatkaa liikkumista kotona uusien ideoiden kera.

Tätä juttua kirjoittaessa huomasin, että Kisakallion sivuille on päivitetty uusi tuleva Talviloman Sporttitalkoot. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos haluaa tuoda perheensä lomalla liikunnan pariin :)  


Katsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti